Klassisia cocktaileja & trendikkäitä drinkkejä!

Ole oman elämäsi cocktailmestari ja tilaa palkitun baarimestarin ja Food Ambassador Tanja Raunion cocktailkoulutus Miss Klosen saunalle!

Olipa kyseessä yrityksesi asiakasilta, pikkujoulut, tyky-päivät tai vaikkapa kaveriporukan illanvietto, ovat kunnon cocktailit aina paikallaan!

Cocktailkoulutuksessa tutustutaan juomasekoitusten lumoavaan maailmaan ja päästään totta kai myös itse tekemään drinkkejä. Huomaat miten aidot raaka-aineet ja ammattilaisen niksit nostavat juomasi uusiin ulottovuuksiin.

Opit myös, mitä tarkoitetaan hedelmien eteerisillä öljyillä ja miten ne aromatisoivat drinkkisi ja saat vinkkejä, joilla teet kotona vaikutuksen vieraisiisi.

Cocktailien kiehtovassa maailmassa vain lasin reunat ovat rajana!

Teemme kolme erilaista drinkkiä, joita kaikki saavat myös maistaa. Ja mikä parasta, jokainen osallistuja pääsee valmistamaan itselleen oman juoman alusta loppuun ammattilaisen ohjauksessa. Tässä koulutuksessa on lupa nostaa shaker ilmaan ja ravistaa!

Hinta: alkaen 38€ / henkilö

Koulutus voidaan toteuttaa myös alkoholittomana eli mocktailkoulutuksena.

Kesto: n. 1,5 tuntia

Hinta sisältää cocktailkoulutuksen ja alkoholittomat ainekset aina hedelmistä jääpaloihin. Cocktailkoulutus on myös mahdollista räätälöidä haluttuun teemaan sopivaksi sekä kestoltaan lyhyemmäksi/pidemmäksi.

Alkoholilaista johtuen asiakkaan tulee tuoda cocktailkoulutukseen omat alkoholit. Konsultoimme varausta tehdessänne alkoholihankintojanne.

Cocktailkoulutukseen osallistujien tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Seuraa meitä somessa