Toiminta­periaatteemme

Käytämme tuoretta lihaa ja ensiluokkaisia raaka-aineita.

Käytämme tuoretta lihaa ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Maustamme lihat itse omilla maustesekoituksillamme, jotka ovat lisäaineettomia. Savustamme lihat käsityönä alusta loppuun 4-12 tunnin ajan suomalaisella tammella ja omenapuulla. Joihinkin herkkuihin käytämme myös pekaani- ja kriikunapuuta tuomaan oman lisävivahteen.

Toimintamme peruspilareita ovat läpinäkyvyys, asiantuntemus sekä ammattimaisuus. Olemme valinneet kumppaneiksemme tavarantoimittajia ja tuottajia, joiden ammattilaisuuteen ja laatuun luotamme. 

 

Lihamme

Käyttämämme naudanliha on Australialaista Black Angus tai Wagyu -härkää. Kaikki muu liha, kuten porsaanliha ja broileri ovat  kotimaista tuotantoa valikoiduilta tuottajilta. Makkarat meille valmistaa omilla resepteillämme alan huippuammattilainen. 

Lihatarjontamme kattaa kaikki amerikkalaisen barbequen suosituimmat herkut sekä muutamia BBQ-herkkuja maailmalta, kuten suosittu jamaikalainen jerk-maustettu grillikanamme sekä karibialaistyylinen rommilohi.

Pulled pork valmistetaan kotimaisesta possun niskasta perinteiseen tapaan low & slow -tyylillä. Vähintään 10 tunnin savustuksen lopputulos on suussasulavaa ja mehevää, jotain aivan muuta mitä olet saattanut poimia mukaasi kauppojen eineshyllystä tai pakastealtaasta. Possun ribsimme ovat Memphis-tyylisiä ja alusta loppuun miedossa savussa kypsyneitä - jotain aivan muuta kuin monesti tarjottavat esikeitetyt ja pintagrillatut ”rimpsuluut”. 

Brisket eli rotuhärän liha valmistetaan australialaisesta tuoreesta australialaisesta lihasta, joka on raakakypsytetty maukkaimmilleen.

Syömisen kuuluu olla hauskaa! Tästä syystä ammattikokkimme etsivät aina maukkaimpia ruokaideoita asiakkaidemme makunystyröiden iloksi. 

Valmistamme kaikki lisukkeet, kastikkeet ja mausteseokset omilla resepteillämme.

 

​​​​​

BBQ-herkkuja perinteisesti, lisukkeita raikkaalla otteella

BBQ-herkkumme valmistuvat perinteisiin nojaten ja kärsivällisesti matalassa lämmössä ja miedossa savussa kypsyttäen. Valikoimaan kuuluvat amerikkalaisen barbecuen suursuosikit suussa sulavasta naudan brisketistä meheviin possun ribseihin. Vaihtelevat erikoisuudet, kuten jamaikalaiseen jerk-tyyliin grillattu kana, BBQ-savustettu halloumi-juusto tai asiakkaidemme kestosuosikki karibialainen rommilohi kuuluvat myös valikoimaamme.

Kuusimetrinen ja pari tuhatta kiloa painava BBQ-smoker on tapahtuman vetonaula. Herkulliset tuoksut antavat odottaa ensimmäistä puraisua. Kiireettömän hetken kruunaa pöytään kannettavat herkut, joissa yhdistyvät perinteinen käsityö ja trendikkäät maut.

Järjestämme myös ohjelmallisia BBQ-ruokailuja, joissa opetellaan BBQ:n perusteita.Kotiisi lähdet täyden vatsan lisäksi mukanasi nippu reseptejä ja ammattilaisniksejä. Tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksille, sekä työ- ja kaveriporukoille osaksi päivän ohjelmaa.

Voit myös tilata vain ruoan meiltä tarjoiluvalmiina paikan päälle toimitettuna ja hoitaa tarjoilun itse.

 

​​​​​

Kumppanimme

Toimimme yhteistyössä mm. seuraavien tuottajien, sekä yritysten kanssa

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Seuraa meitä somessa