1. Maisteri Frangénin Sensaatiomainen Niksishow!

Maisteri esittelee tuolilta pudottavan hauskoja niksejä, joissa esim. sukkahousujen avulla juodaan kahvia ja ämpäristä tehdään kuulosuojaimet. Frangén näyttää myös, miten tyhjän pizzalaatikon avulla estetään koronaviruksen tarttuminen.

Jos muistat legendaariset Pirkka-niksit, niin Maisterin niksit ovat niitä potenssiin tuhat lisättynä vinhalla huumorikierteellä!

Pituus: noin 30 min

2. Palindromi-iltamat Maisteri Frangénin seurassa

Suomen palindromipresidentti Maisteri Frangén lausuu vuosikymmenien kokemuksella parhaita palindromejaan. Mukana on sekä hauskoja että oivaltavia, pitkiä ja iskeviä - mitä vaan löytyy kaikilta elämänalueilta! Vaikkapa urheilusta politiikkaan tai alkoholista erotiikkaan!

Iltamien huipennukseksi Maisteri esittää taustanauhojen säestyksellä muutaman kappaleen maailman ensimmäiseltä palindromialbumilta "Tana! Hitit ihanat!", jonka hän teki Dave Lindholmin kanssa.

Pituus: noin 30-50 minuuttia tilaajan toivomuksen mukaan

3. Maisteri Frangén ja luovuuden anatomia

Simo kertoo omiin kokemuksiinsa pohjautuen, miten ideat syntyvät, miten luovaan tilaan pääsee ja mitä luovuus on.

Esitys ei sorru kuivaan asiallisuuteen, vaan maisteri etenee asiasta toiseen esimerkkien kautta. Hän kertoo, miten hän on konkreettisesti keksinyt jonkin idean tai miten jokin niksi tai sketsi on syntynyt. Ja ohimennen hän saattaa kyseisen niksin tai sketsin siinä samalla esittää.

Simo avaa myös palindromien tekemisen tekniikkaa. Esityksen lopuksi yleisö voi kysellä Frangénilta mitä tahansa ja hän vastaa mitä tahansa.

Pituus: noin 30-60 minuuttia tilaajan toivomuksen mukaan

4. Maisteri Frangénin tietovisa

Tietovisat ovat Maisterin erikoisalaa. Hän on tottunut laatimaan visakysymyksiä mistä tahansa aiheesta ja visojen juontamisesta hänellä on valtavasti kokemusta. Hän esimerkiksi juonsi aikoinaan supersuosittua Maailman ympäri -visailua televisiossa yli 200 jakson verran.

Ellei muuta sovita, visan aihepiiri on yleistieto. Mutta asiakkaan toivomuksesta visa voi käsitellä melkein mitä vaan: urheilua, musiikkia, maantietoa, historiaa, viihdettä jne. Kerro sinä - Maisteri laatii kysymykset siitä alueesta kuin haluat!

Perusvisassa on 20 kysymystä ja visa voidaan toteuttaa joka yksilövisana tai sitten saunaporukka voi jakautua esim. 2-4 henkilön joukkueisiin. Jos halutaan, visa voi olla myös lyhyempi tai pidempi kuin 20 kysymystä. Visakysymyksiin vastataan paperille, ei suullisesti.

Perusvisan pituus: noin 1 h 30 min.

Seuraa meitä somessa